Twitter Relationship application review, hoe werkt Facebook Matchmaking?

Tinder opgepast! Tegenwoordig kunnen we namelijk ook daten through Twitter. Back eenvoudig, doorway een a lot more datingprofiel aan te maken during the de gewone Facebook app. Daarmee kun je single people swipen uit je regio, zien welke van je Facebook vrienden stiekem een oogje op je hebben durante makkelijk vrijgezellen ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij. Durante het mooiste van dat alles? Het are ook nog eens volledig gratis! Inside the deze remark bespreken i alle facetten van Facebook Matchmaking durante hoe je emergency room zelf makkelijk dentro de snel mee aan de- slag kunt gaan.

Storingen en problemen Fb Dating

Sinds de- lancering van Myspace Relationship klagen gebruikers over de verschillende functies perish niet goed werken, zoals matching, berichtenfunctie en het aanpassen van je locatie. We raden daarom voorlopig af om Twitter Relationship te gebruiken. Als alternatief raden wij de- gratis relationship software Lexa aan, klik hieronder om deze relationship application te downloaden.

Wat try Twitter Relationships?

Twitter Matchmaking is actually de- dating services van Twitter. Je vindt deze functie gewoon terug als een los onderdeel in the de- gewone Twitter app. Dat betekent niet dat iedereen die op Fb actief was ook inside the het datinggedeelte are te vinden, je moet je er namelijk zelf specifiek voor aanmelden. Je ebony hookup app review krijgt dan een aside profiel dat alleen de andere single people in Facebook Dating kunnen zien. Vervolgens kun je found je datingprofiel swipen, matchen, zien wie van jouw bestaande Myspace vrienden je al leuk vinden dentro de meer.

Hoe werkt Facebook Relationships dentro de hoe gebruik je de- software?

Naast het matchen fulfilled men and women uit je eigen regio kun je bijvoorbeeld ook checken away from enkele van je bestaande Fb vrienden wellicht al een oogje op je hebben. Ook zijn emergency room groepen found gelijkgestemde singles waar je lid van kunt worden dentro de are het mogelijk om aan evenementen mee te doen. Het matchen werkt op een manier perish veel doet denken aan Tinder. Je ziet dus telkens een enkel profiel dentro de moet dat meteen beoordelen om de- volgende solitary te zien te krijgen. Als de ander je leuk vindt heb je een meets en kun je met elkaar chatten.

Membership dentro de profiel aanmaken

Wanneer je al cover curved van Fb is het back eenvoudig om ook een datingprofiel aan te maken. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Een Twitter Relationship profiel aanmaken

Wanneer je de Myspace app al op je telefoon hebt staan kun je hele eenvoudig het datingdeel openen. Tik op menuknop rechtsboven within the het scherm en swipe het scherm omlaag tot je de- knop Relationships ziet staan. Tik daarop durante en ga verder door op de- knop Aan de slag te tikken. Je krijgt nu een korte introductie waar je satisfied de- knop Volgende doorheen kunt bladeren. Dit gaat onder andere over de manier waarop je confidentiality gewaarborgd is actually dentro de de regels waar je je aan moet houden.

Profiel samenstellen

Op een bepaald time kom je bij de- stap waarin je jouw profiel kunt gaan samenstellen. De gegevens perish er al staan komen van je gewone Myspace profiel. Je kunt sommige velden desgewenst aanpassen, zoals je genderidentiteit, geboorteplaats, beroep dentro de opleiding. Je naam dentro de leeftijd kun je niet wijzigen.

Na het accepteren van het privacybeleid kun je aangeven found welke mensen je wilt matchen (man, vrouw out of iedereen) durante wat voor style of contact je zoekt. Je kunt kiezen uit chatten, vriendschap, casual times durante een langetermijnrelatie maar er ook meerdere tegelijk selecteren. De volgende stap is actually het inschakelen van je locatie via GPS dentro de toestemming geven aan Fb Dating om dat signaal te gebruiken om suits during the je regio te zoeken. (Je locatie wordt dan bij benadering ook op je profiel getoond.)